Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties op Those Who Kill

avatar_serie013
-
29 apr 2019 09:03 -
Beste mede-serievolgens, Those Who Kill heeft alsnog een 2e seizoen gekregen en dit wordt nu op NPO 3 uitgezonden. Het 2e seizoen staat onder de naam Darkness: Those Who Kill op MijnSerie. De afleveringen die nu op NPO 3 uitgezonden worden zijn dus NIET de afleveringen die je op deze pagina terugvindt.
Reageer
avatar_jan56
9
20 nov 2013 20:52 -
uitstekende scandinavische serie , waar de amerikaanse niet tegenop kunnen
Reageer
avatar_gumstarr
7
01 jul 2013 19:46 -
Wat hebben de zus van Dexter, Sarah Lund en Carrie uit Homeland met elkaar gemeen? Ze zijn alle drie bij tijd en wijle rijp voor het gesticht. Met detective Katrine Jensen (niet de zus van Robert) kan er nog een naam aan dit illustere rijtje worden toegevoegd. Tussen het dealen met persoonlijke issues door lost ze links en rechts ook nog wat moorden op. Een beproefde formule en ook voor Those Who Kill werkt ie prima.
Reageer
avatar_anonymous
-
27 jan 2012 00:33 -
Prachtige serie. Goede verhaallijn, kom maar op met het volgende Seizoen.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.