Those Who Kill

8.1 / 10
90 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen Those Who Kill in april bij NPO 2

Those Who Kill (Den som dræber) is een Scandinavische dramaserie van de zender TV2. De serie had een eerste seizoen dat startte in maart 2011. Na vele jaren is er een tweede seizoen gemaakt.

In dat seizoen verschijnen wel heel andere personages. In de nieuwe afleveringen raakt detective Jan Michelsen (Kenneth M. Christensen) geobsedeerd door de verdwijning van de 17-jarige Julie. Wanneer hij stuit op het stoffelijk overschot van een andere tiener en er vervolgens nog een jong meisje ontvoerd wordt, schakelt hij de hulp in van profiler Louise Bergstein (Natalie Madueño). Het nieuwe seizoen van Those Who Kill werd geschreven door Ina Bruhn en de regie was in handen van Carsten Myllerup.

Het tweede seizoen van Those Who Kill is vanaf 20 april wekelijks te zien op NPO 2 en NPO Start. Wie abonnee is van NPO Start Plus kan het hele seizoen vanaf die dag bekijken. Onderstaand alvast een trailer van TV2 uit Denemarken.

Vorige aflevering
Shadow of the Past
01x11
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Vandaag, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Vandaag, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Vandaag, 11:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De actrice die Elektra Natchios in Marvel's Netflix series Daredevil en The Defenders speelde, is gecast voor de hoofdrol in The Cleaning Lady van Miranda Kwok.
Gisteren, 15:00
Begin Mei wordt er op CBS een speciale aflevering van All Rise uitgezonden. Vanwege de richtlijnen rond het coronavirus, is de aflevering volledig gedraaid via platformen zoals FaceTime.
Gisteren, 14:00