Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Trailer voor Those About To Die vrijgegeven door Peacock

Peacock heeft de officiële trailer van Those About To Die, met Oscarwinnaar Anthony Hopkins in de hoofdrol, vrijgegeven.

"Het leven is van weinig waarde in Rome, levend in de schaduw van de rijken en machtigen, maar dit alles staat op het punt te veranderen," waarschuwt Hopkins' Keizer Vaspasian bij de opening van de trailer. "Binnenkort zal ik oversteken naar het koninkrijk van de duisternis, maar niets is belangrijker dan het beschermen van ons geliefde Rome."

Those About To Die

Those About To Die start op donderdag 18 juli met alle tien afleveringen van het eerste seizoen van het gladiatorenepos.

De serie is geschreven door Robert Rodat, gebaseerd op de gelijknamige non-fictie klassieker van Daniel P. Mannix. Hopkins speelt de rol van keizer Vaspasian tijdens het hoogtepunt van het Romeinse Rijk. Het epische drama speelt zich af in de corrupte wereld van de door spektakel gedreven gladiatorencompetitie, en verkent een kant van het oude Rome die nog nooit eerder is verteld - de smerige business van het vermaken van de massa's, waardoor de menigte krijgt wat ze het liefst willen... bloed en sport.

De serie introduceert een ensemble van personages uit alle hoeken van het Romeinse Rijk die botsen op het explosieve kruispunt van sport, politiek en dynastieën.

De ensemblecast bestaat verder uit Iwan Rheon, Sara Martins, Tom Hughes, Jojo Macari, Moe Hashim, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Rupert Penry-Jones, Gabriella Pession, Dimitri Leonidas, Emilio Sakraya, David Wurawa, Pepe Barroso, Gonçalo Almeida, Eneko Sagardoy en Romana Maggiora Vergano.

Those About To Die wordt geproduceerd door Centropolis Entertainment, Hollywood Gang Productions en Street Entertainment. AGC Television is de studio.

Roland Emmerich, Harald Kloser en Gianni Nunnari hebben de serie ontwikkeld en naar AGC Studios gebracht. Emmerich en Marco Kreuzpaintner regisseren elk vijf afleveringen en produceren samen met Rodat, Stuart Ford, Lourdes Diaz, Miguel A. Palos Jr., Marco Kreuzpaintner, Herbert G. Kloiber, Martin Moszkowicz, Oliver Berben, Jonas Bauer, Charles Holland en Namit Malhotra.

Hieronder kun je de trailer voor Those About To Die bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Those About To Die