This Is Us

8.4 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Goran Visnjic blijft nog even bij NBC

Goran Visnjic krijgt een terugkerende rol in de NBC dramaserie This Is Us. Daarmee blijft de Timeless (2016) acteur bij NBC.

Het derde seizoen van This Is Us is op 15 januari 2019 weer van start gegaan en later dit seizoen zal Visnjic (foto) te zien zijn als Vincent de leraar van Beth (Susan Kelechi Watson). This Is Us volgt de familie Pearson voor tientallen jaren – van de jonge ouders Jack (Milo Ventimiglia) en Rebecca (Mandy Moore) in de jaren 80, naar hun volwassen kinderen Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) en Randall (Streling K. Brown) in hun zoektocht naar liefde en betekenis in de huidige tijd.

Embed from Getty Images

In december werd aangekondigd dat de NBC dramaserie waarschijnlijk een Nederlandse versie gaat krijgen. Of de serie een vierde seizoen gaat krijgen is nog niet bekend, maar bedenker Dan Fogelman weet wel al hoe het einde van de serie eruit moet gaan zien.

Wie is jou favoriete karakter in de serie? Hoop je op nog een vierde seizoen?


Vorige aflevering
Strangers: Part Two
Strangers: Part Two
04x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
vrijdag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
donderdag, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
donderdag, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
donderdag, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
donderdag, 10:00