This Is Us

8.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Goran Visnjic blijft nog even bij NBC

Goran Visnjic krijgt een terugkerende rol in de NBC dramaserie This Is Us. Daarmee blijft de Timeless (2016) acteur bij NBC.

Het derde seizoen van This Is Us is op 15 januari 2019 weer van start gegaan en later dit seizoen zal Visnjic (foto) te zien zijn als Vincent de leraar van Beth (Susan Kelechi Watson). This Is Us volgt de familie Pearson voor tientallen jaren – van de jonge ouders Jack (Milo Ventimiglia) en Rebecca (Mandy Moore) in de jaren 80, naar hun volwassen kinderen Kevin (Justin Hartley), Kate (Chrissy Metz) en Randall (Streling K. Brown) in hun zoektocht naar liefde en betekenis in de huidige tijd.

Embed from Getty Images

In december werd aangekondigd dat de NBC dramaserie waarschijnlijk een Nederlandse versie gaat krijgen. Of de serie een vierde seizoen gaat krijgen is nog niet bekend, maar bedenker Dan Fogelman weet wel al hoe het einde van de serie eruit moet gaan zien.

Wie is jou favoriete karakter in de serie? Hoop je op nog een vierde seizoen?


Vorige aflevering
Sorry
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS heeft aangekondigd welke series van start zullen gaan in januari 2020. Er zijn nieuwe series maar ook series die afscheid zullen nemen in 2020.
Gisteren, 12:02
Het tiende seizoen van Larry Davids komedieserie Curb Your Enthusiasm zal in januari 2020 van start gaan bij HBO, heeft acteur Jeff Garlin gemeld.
Gisteren, 11:00
You is een Amerikaanse dramaserie van de zender Lifetime. De serie is hier te zien bij Netflix. De serie ging in première in september 2018. Er komt binnenkort een tweede seizoen.
Gisteren, 10:00
1
Titans (2018) is een Amerikaanse superheldenserie van DC Universe. Momenteel wordt het tweede seizoen uitgezonden.
Gisteren, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:04
Voor de 45ste keer werden de People’s Choice Awards uitgereikt. Het is de tweede keer dat E! de prijsuitreiking uitzond. In 2018 nam E! de Awards over van CBS.
maandag, 11:00