Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

This Is Us krijgt waarschijnlijk Nederlandse versie

Het Nederlandse productiehuis NL Film heeft het format van de Amerikaanse dramaserie This Is Us in optie genomen. Dat meldt Deadline.

This Is Us, een populaire serie van NBC, vertelt het verhaal van een gezin waarvan de vader is overleden. De serie speelt zich afwisselend af in de tijd voor zijn dood en in het heden, als de drieling die hij met zijn vrouw opvoedde volwassen is. De dramaserie won sinds de start in 2016 onder meer een People’s Choice Award en Screen Actors Guild Award. Hoofdrolspeler Sterling K. Brown sleepte daarnaast ook een Emmy, Critics’ Choice Award en Golden Globe binnen.

Wat NL Film van plan is met de serie, is nog niet duidelijk. Deze zomer werd bekend dat televisieproducent 20th Century Fox Television de markt op ging met licenties om lokale versies van de hitserie te maken. In september werd een Turkse editie van This Is Us aangekondigd. Ook een Franse producent heeft een optie genomen op de rechten van de serie.

Video on youtube
Vorige aflevering
Us
Us
06x18
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_heplam
05 dec 2018 10:05 -
Waarom in godsnaam pff. Verzin eens iets origineels.
Reageer
avatar_HollyGolightly
05 dec 2018 10:11
Ja, dat dus! Heb je zo'n goeie serie, moet er weer een slap NL aftreksel van gemaakt worden. Daar zit toch niemand op te wachten?
Reageer
avatar_renzoroy
05 dec 2018 10:18
Ah joh, goede series maken kunnen we hier toch niet, dus proberen ze zo nu en dan buitenlandse hit series te kopiëren . Dit was ook al zo'n succes met de Nederlandse versies van The Golden Girls en Rita (Tessa) :P
Reageer
avatar_Solis
06 dec 2018 17:24 -
Gaat een enorme hit worden dit! Oh wacht...
Reageer
avatar_antimidant
22 dec 2018 13:53 -
Zucht... Tenenkrommend..
Reageer
This Is Us