This Is Us

8.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste beelden van derde seizoen This Is Us

TV Guide heeft een eerste blik vrijgegeven op het derde seizoen van This Is Us, de dramaserie van NBC.

De verfrissend eerlijke en provocerende serie volgt This Is Us een unieke groep mensen wiens paden elkaar kruisen en die hun leven op een curieuze wijze aan elkaar verbonden zien. Sommigen van hen zijn zelfs op de zelfde dag geboren.

De cast bestaat uit Milo Ventimiglia, Mandy Moore, Justin Hartley, Chrissy Metz, Sterling K. Brown, Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan, Michael Angarano en Ron Cephas Jones. Het derde seizoen start dinsdag 25 september om 21.00 uur op NBC. Of dat seizoen tevens het laatste zal zijn is nog steeds onbekend.

Vorige aflevering
Her
03x18
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00