Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

This Is Us vernieuwd met een tweede en derde seizoen

NBC heeft This is US vernieuwd met een tweede en derde seizoen. Dit werd aangekondigd op de Television Critics Association winter press tour. Elk seizoen zal bestaan uit 18 afleveringen.

Het nieuwe familiedrama was een megahit voor het netwerk, zowel commercieel als kritisch. Slechts enkele dagen na de première had de serie een totaal van 10,1 miljoen in kijkers. De topserie van afgelopen herfst ontving een volledig 18 afleveringen tellend seizoen na de eerste aflevering. Tot op heden heeft de serie in Amerika gemiddeld 9,6 miljoen kijkers per week en domineert het de dinsdagavond. Het door Dan Fogelman gecreëerde drama landde ook op een hoop van de Top 10-lijsten en scoorde drie Golden Globe nominaties.
This Is Us staat ook op nummer 2 op de lijst van de best beoordeelde drama's, waar Empire van Fox op de eerste plaats staat.

"We kregen allemaal onze wens dat dit een hit-show zou worden", zegt Jennifer Salke, President NBC Entertainment, in een verklaring. "This Is Us is zo goed als alles wat we ooit hebben gehad, we zijn blij om het te verlengen voor twee seizoenen en er is geen twijfel dat het een lange levensduur zal hebben op NBC. Namens iedereen bij NBC zijn we dankbaar voor het talent van de cast, crew en producenten, samengesteld door onze begaafde schepper Dan Fogelman. In een wereld waar er letterlijk honderden tv-drama's zijn, zijn we er trots op dat we één van de beste en één van de hoogst gewaardeerde series hebben."
Vorige aflevering
Us
Us
06x18
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_anonymous
19 jan 2017 11:59 -
Geweldig nieuws! Geweldige serie. Ik geniet er elke week weer van
Reageer
avatar_shijk
23 jan 2017 16:24 -
Top serie inderdaad.
Reageer
avatar_RLS90
29 jan 2017 14:35 -
Wat een geweldig goed nieuws zeg. Ik kijk elke keer weer uit naar de nieuwe afleveringen. Blij dat de serie het zo goed doet..
Reageer
This Is Us