Them

7.6 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Them van Amazon begin april in première

Amazon heeft een tipje van de sluier opgelicht van de langverwachte horror anthologieserie en een premièredatum aangekondigd van Them.

Them, met ondertitel Covenant, is van maker Little Marvin en uitvoerend producent Lena Waithe (The Chi). Them is een gelimiteerde anthologieserie die de terreur in Amerika verkent. Het eerste seizoen speelt zich af in de jaren '50 en draait om een zwarte familie die verhuist van North Carolina naar een geheel witte buurt in Los Angeles. Dit gebeurde in de periode die bekend staat als The Great Migration. Het idyllische huis van de familie wordt ground zero waar kwaadaardige krachten, van zowel de buren als buitenaards, dreigen hen te kwetsen, te verwoesten en te vernietigen.

De dialoogvrije teaser-trailer biedt een kijkje in de zenuwslopende nieuwe buurt en met één paar vijandige krachten binnenin, waaronder een grijnzende Alison Pill (American Horror Story), hordes Stepford Wives die rond een huis zijn verzameld en aan het einde een verrassingsgast. De angst bij Ruby Emory (Shahadi Wright Joseph) is zeer terecht.Naast Pill en Joseph spelen in het eerste seizoen van Them ook Deborah Ayorinde, Melody Hurd en Ashley Thomas een hoofdrol. De serie is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Little Marvin, die ook als schrijver fungeert, samen met uitvoerende producenten Lena Waithe, Don Kurt, Miri Yoon, David Matthews en Roy Lee van Vertigo Entertainment. Them, dat in 2018 een bestelling voor twee seizoenen ontving van Amazon, is een coproductie van Sony Pictures Television en Amazon Studios.Lena Waithe (foto) vertelde over Them: "Het gaat altijd om wat ons interesseert. Ik denk dat dat een vorm van vrijheid is. Sommige mensen zeggen misschien: “Vertel gewoon zwarte verhalen. Vertel Black gewoon, rare dingen. " Nou, ik ga dat doen omdat ik niet weet hoe het niet moet. Maar ik kan ook andere dingen doen, en ik denk dat dat mijn volgende missie zal zijn: hopen dat mensen me kunnen zien groeien en dingen kunnen doen die misschien onverwacht zijn. Maar dat is de taak van de kunstenaar: evolueren, verschuiven, groeien. Dat is wat ik wil blijven doen. Als ik iets doe dat lijkt op iets dat ik al heb gedaan, is dat een probleem. Ik wil ernaar streven om altijd te veranderen en te evolueren, en mezelf niet altijd te kunnen herkennen."

De serie gaat in maart 2021 in première op het SXSW Film Festival, voordat het op vrijdag 9 april bij Amazon Prime Video in prmière gaat.
Vorige aflevering
DAY 10
DAY 10
01x10
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Them