The X Files

8.1 / 10
42 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The X Files vanaf juli te zien bij Amazon

Alle elf seizoenen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie The X Files zijn vanaf begin juli te bekijken bij Amazon Prime Video.

The X Files ging in 1993 in première bij FOX. De zender eindigde in 2002 de serie met een negende seizoen, maar in 2016 keerde de bovennatuurlijkeserie terug met een tiende seizoen en in 2018 verscheen het laatste seizoen. Alle seizoenen, dat zijn in totaal 218 afleveringen, zullen vanaf 7 juli te zien zijn bij de Amazon Prime Video.

The X Files draait om de FBI-agenten Fox Mulder (David Duchovny, Aquarius) en Dana Scully (Gillian Anderson, Sex Education). Zij proberen een aantal onopgeloste en onverklaarbare FBI-zaken onder de naam X-files te op te lossen. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl zijn partner Scully de verschijnselen wetenschappelijk benadert.

Vorige aflevering
My Struggle IV
My Struggle IV
11x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

HBO heeft groen licht gegeven voor de serie Scenes From A Marriage en Oscar Isaac (Show Me A Hero) en Michelle Williams (Fosse/Verdon) spelen de hoofdrol.
Vandaag, 09:00
Blood Relative is een van de zes pilots, waarvan FOX eerder aangaf deze te gaan filmen. Het netwerk heeft nu meer bekend gemaakt over de cast.
Gisteren, 14:00
Elisabeth Moss gaat de hoofdrol spelen in Candy, de voorlopige naam van de serie, over moordenaars Candy Montgomery.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Showtime werkt aan een serie, genaamd Blackbird: Lena Horne and America, over het leven van entertainer en activiste Lena Horne.
Gisteren, 11:00
Damian Lewis (Billions) en Dominic West (The Affair) spelen mogelijk een hoofdrol in aankomende serie A Spy Among Friends, naar de gelijknamige spionagethriller.
Gisteren, 10:00