The X Files

8.1 / 10
45 min
Bovennatuurlijk
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Duchovny valt terug op het oude succes

David Duchovny, nu vooral bekend als Hank Moody in Californication, ziet een derde en eventueel meerdere vervolgen te maken op zijn eerdere succes The X-Files. Dit is goed nieuws voor de fans, want eerder sprak producent Frank Spotnitz de ambitie uit.

Volgens Duchovny is het niet te laat om een vervolg te maken op de film uit 2008. Zo zegt hij dat de personages altijd op zoek zijn en de serie vooral bouwde op open einde. Het liefst zou hij zo gauw mogelijk beginnen: "Ik zou heel graag in een of meer nieuwe delen willen spelen. We zijn er allemaal klaar voor. Ik snap niet warom Fox geen enthousiasme laat zien."

The X-Files begon als tv-serie, ontwikkeld door Chris Carter. De serie heeft negen seizoenen gelopen en heeft twee films gemaakt in 1998 en 2008. De serie gaat over twee FBI-agenten Fox Mulder (Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) die onopgeloste en onverklaarbare zaken proberen op te lossen. Beide agenten hebben een andere manier van aanpakken. Mulder gelooft in het paranormale, terwijl Scully de zaken wetenschappelijk probeert op te lossen.
Vorige aflevering
My Struggle IV
My Struggle IV
11x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_winthoos
24 maa 2015 07:23 -
Laat maar komen. Het was toen een geweldige serie, dus wat mij betreft mogen er wel delen volgen.
Reageer

Laatste nieuws

The X Files