The Whole Truth

6.7 / 10
42 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Whole Truth per direct van de buis gehaald

De Amerikaanse serie The Whole Truth is per direct van de buis gehaald, dat melde de ABC maandag. Er zijn op dit moment 6 van de in totaal 13 afleveringen uitgezonden, de laatste aflevering werd door slechts 3,82 miljoen kijkers bekeken. Het tijdslot wordt vanaf woensdag gevuld met herhaling van Modern Family en Cougar Town en vanaf 12 januari zal de nieuwe medische serie Off the Map op het tijdslot te zien zijn.

In oktober gaf ABC al aan dat er geen extra aflevering van The Whole Truth zouden komen. Wat er met de over gebleven 7 aflevering gaat gebeuren is nog niet bekend.
Vorige aflevering
Liars
Liars
01x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als CBS vernieuwingen aankondigt, series cancelt en bestelt.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft een Bridgerton spin-off besteld, deze zal gaan over de opkomst en liefdesleven van de jonge koningin Charlotte.
Vandaag, 11:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Gisteren, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Gisteren, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Gisteren, 09:00