The Walking Dead

8.4 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Finale aflevering The Walking Dead seizoen tien verschijnt in oktober

De laatste aflevering van het tiende seizoen van The Walking Dead wordt in oktober uitgezonden, maar het seizoen krijgt volgend jaar wel extra afleveringen.

De finale aflevering van het tiende seizoen zou eigenlijk midden april al uitgezonden moeten zijn geweest, maar vanwege het coronavirus liep de productie van The Walking Dead vertraging op. Er is nu bekend gemaakt dat de finale aflevering van het tiende seizoen op 4 oktober zal worden uitgezonden. Daarbij brachten de makers ook de eerste beelden van de aflevering naar buiten.Normaal gesproken wordt er rond deze tijd van het jaar aangekondigd dat het nieuwste seizoen van The Walking Dead in oktober van start gaat, dat is nu uiteraard niet meer het geval. Het betekent niet die dat er voorlopig helemaal geen nieuwe afleveringen van The Walking Dead uitkomen. Showrunner Angela Kang (Terriers) kondigde namelijk aan dat het tiende seizoen volgend jaar extra afleveringen krijgt.
Vorige aflevering
Here's Negan
Here's Negan
10x22
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Inter
25 jul 2020 11:07 -
Heerlijk nieuws
Reageer
avatar_E71
25 jul 2020 22:38 - 25 jul 2020 22:40
Ik blijf het achterlijk vinden dat ze alle afleveringen behalve de laatste hebben gefilmd. Daar zit je dan een jaar op te wachten. Vervolgens moet je nog een half jaar wachten op de laatste aflevering. Ik begrijp dat dat laatste met die kut corona heeft te maken, maar waarom was die laatste aflevering niet al gefilmd?
Reageer
avatar_tweemaalh
25 jul 2020 23:57
Hij was al gefilmd, maar het ging vooral om de postproductie die nog niet af was, dus het creëren van special effects en geluiden. Deze kun je echter niet zomaar vanaf thuis toevoegen en moesten via computers in de studio doen, die dus lange tijd dicht was vanwege corona.
Reageer
avatar_E71
26 jul 2020 16:43
Ah, oké. Nou begrijp ik het. Tyfus corona.
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00