The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Finale aflevering The Walking Dead seizoen tien verschijnt in oktober

De laatste aflevering van het tiende seizoen van The Walking Dead wordt in oktober uitgezonden, maar het seizoen krijgt volgend jaar wel extra afleveringen.

De finale aflevering van het tiende seizoen zou eigenlijk midden april al uitgezonden moeten zijn geweest, maar vanwege het coronavirus liep de productie van The Walking Dead vertraging op. Er is nu bekend gemaakt dat de finale aflevering van het tiende seizoen op 4 oktober zal worden uitgezonden. Daarbij brachten de makers ook de eerste beelden van de aflevering naar buiten.Normaal gesproken wordt er rond deze tijd van het jaar aangekondigd dat het nieuwste seizoen van The Walking Dead in oktober van start gaat, dat is nu uiteraard niet meer het geval. Het betekent niet die dat er voorlopig helemaal geen nieuwe afleveringen van The Walking Dead uitkomen. Showrunner Angela Kang (Terriers) kondigde namelijk aan dat het tiende seizoen volgend jaar extra afleveringen krijgt.
Vorige aflevering
The Tower
The Tower
10x15
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Inter
25 jul 2020 11:07 -
Heerlijk nieuws
Reageer
avatar_E71
25 jul 2020 22:38 - 25 jul 2020 22:40
Ik blijf het achterlijk vinden dat ze alle afleveringen behalve de laatste hebben gefilmd. Daar zit je dan een jaar op te wachten. Vervolgens moet je nog een half jaar wachten op de laatste aflevering. Ik begrijp dat dat laatste met die kut corona heeft te maken, maar waarom was die laatste aflevering niet al gefilmd?
Reageer
avatar_tweemaalh
25 jul 2020 23:57
Hij was al gefilmd, maar het ging vooral om de postproductie die nog niet af was, dus het creëren van special effects en geluiden. Deze kun je echter niet zomaar vanaf thuis toevoegen en moesten via computers in de studio doen, die dus lange tijd dicht was vanwege corona.
Reageer
avatar_E71
26 jul 2020 16:43
Ah, oké. Nou begrijp ik het. Tyfus corona.
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1