The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Finale tiende seizoen The Walking Dead uitgesteld

Door de Corona-crisis is de finaleaflevering van seizoen tien uitgesteld door AMC.

AMC heeft bekend gemaakt dat de laatste aflevering van dit seizoen is uitgesteld. Door de Corona-crisis ligt de productie voorlopig stil. Het huidige seizoen wordt afgesloten met aflevering vijftien op 5 april. De finaleaflevering wordt later dit jaar als een special uitgezonden, zo heeft AMC bekend gemaakt.De voorbereidingen voor seizoen elf zijn ook uitgesteld vanwege de crisis. De pandemie heeft ook gevolgen voor de spin-off Fear The Walking Dead, die op 13 april met de productie zou beginnen voor seizoen zes. Eerder werd al bekend gemaakt dat The Walking Dead: World Beyond dat in première zou gaan op 12 april is uitgesteld.
Vorige aflevering
A Certain Doom
A Certain Doom
10x16
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Sly17
26 mrt 2020 11:41 -
Tsja, het is niet anders.

Ik vond de 'Michonne-aflevering' van afgelopen zondag/maandag (S10E13) echt dramatisch slecht overigens. Wat jullie?
Reageer
avatar_svandenberg86
26 mrt 2020 14:32
Eens! Zeker een van de minste van dit seizoen. Als of deze er even tussendoor moest.
Reageer
avatar_Number1
26 mrt 2020 17:43 -
Yep volledig mee eens, zeker ook ziek "de cast" idd ff er tussen geduwd van geen generlei waarde wat betreft het verhaal.
Reageer
avatar_E71
26 mrt 2020 19:02 -
Godallemachtig, waar heb ik op zitten wachten dan die tussentijdse seizoenstop? Ik ging er van uit dat het resterende seizoen gefilmd was.
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Vandaag, 09:00
2
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Gisteren, 13:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Gisteren, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Gisteren, 09:00