Leuk?
5
2
Bekijk stemmen

The Walking Dead krijgt elfde seizoen

The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.

Dit bericht bevat spoilers

The Walking Dead vertelt het verhaal van de nasleep van een zombie apocalyps en volgt een kleine groep overlevenden die reist door de Verenigde Staten, op zoek naar een nieuw thuis, weg van de hordes zombies. Aangezien de situatie alleen maar erger wordt, wordt het er niet beter op in de groep en doen ze er alles aan om te overleven.

The Walking Dead zal voorlopig nog niet gaan stoppen. De serie kreeg het afgelopen jaar flink wat kritiek te verwerken, maar AMC heeft alweer een nieuw seizoen besteld, zo heeft showrunner Angela Kang gemeld. Dat vertelde ze tijdens de Comic Con in New York. Het gaat om het elfde seizoen. Actrice Lauren Cohan was ook aanwezig en ze maakte bekend dat ze in het elfde seizoen terug zal keren in een vaste rol als Maggie. In het negende seizoen was ze kortstondig te zien, daarna verdween ze weer. Paola Lazaro zal in de huid kruipen van Juanita ‘Princess’ Sanchez.

Komende week, op 9 oktober, zal het negende seizoen van The Walking Dead verschijnen op Netflix. Op 6 oktober begint in de Verenigde Staten het tiende seizoen bij AMC. Het tiende seizoen is vanaf 7 oktober te volgen bij FOX NL, om 3.30 uur in de nacht en om 22.00 uur ’s avonds. En dan nog een spoiler: AMC heeft de eerste minuten van het tiende seizoen al online gezet. Het is lente. De gemeenschappen hebben te kampen met de nasleep van Alpha's afschuwelijke vertoon van macht. Ze respecteren de nieuwe grenzen, maar gaan over tot het vormen van milities.

Video on youtube
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
5
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead