The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Danai Gurira verlaat The Walking Dead

Danai Gurira stopt met The Walking Dead. De actrice, die de rol van Michonne vertolkt, is nog te zien in het tiende seizoen, maar daarna niet meer.

Dat bevestigen ingewijden aan het Amerikaanse entertainmenttijdschrift Variety. De actrice speelt sinds het derde seizoen in de post-apocalyptische zombieserie die is gebaseerd op de gelijknamige comics.

Hoewel Gurira het samoeraizwaard van Michonne voor televisie aan de wilgen hangt, keert ze mogelijk wel terug in de spin-off-films waar zender AMC aan werkt. Voormalig The Walking Dead-hoofdrolspeler Andrew Lincoln, die de serie vaarwel zei in het negende seizoen, heeft ook een rol in de films.


Danai Gurira

In 2018 nam de carrière van Danai Gurira een nieuwe sprong, toen ze in de Marvel-hits Black Panther en Avengers: Infinity War te zien was. Ze is daarnaast genoemd voor rollen in twee spektakelfilms die nog in de maak zijn: Godzilla vs. Kong en een nieuw Star Trek-avontuur. De start van het tiende seizoen van The Walking Dead staat gepland voor oktober 2019. Het tweede deel van het negende seizoen start op 10 februari bij AMC.
Vorige aflevering
The Tower
The Tower
10x15
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
09 feb 2019 13:06 -
Ik vind dat het vertrek van Andrew Lincoln op zich goed is opgevangen. De serie is nu weer beter dan de laastste twee seizoenen. Toch lopen de kijkcijfers steeds verder terug. Het vertrek van Danai Gurira zal denk ik voor nog minder kijkers zorgen, want Michonne is volgens mij best een favoriet. Het lijkt me het beste om na het tiende seizoen te stoppen. Michonne en Rick kunnen dan nog herenigd worden (al vind ik ze als stel helemaal niks) en er kan een medicijn gevonden worden voor het zombievirus. Nog een paar doden (Carol? Daryl?) en dan is het wel mooi geweest.
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00