Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead blijkt erg populair

The Walking Dead was in 2018 de populairste televisieserie ter wereld. Dat heeft onderzoek van onderzoeksbureau Parrot Analytics uitgewezen.

De serie kent ook in Nederland een trouwe schare fans en is hier te zien op seriezender FOX. Parrot Analytics gaf de serie de prijs voor de 'Most In-Demand Show' wereldwijd. Het kende tevens een award toe voor de meest gewilde digitale originele serie in de wereld voor 2018, nog voor Stranger Things van Netflix.

6981 WalkingDead2

"Parrot Analytics heeft uit de eerste hand toegang tot 's werelds grootste dataset waar het gaat om gebruik van content”, aldus Wared Seger, CEO van Parrot Analytics. “Hierdoor kunnen we als beste de keuze van de kijker in kaart brengen waar het gaat om de populariteit van televisieseries.”

De winnaars van de ‘Global TV Demand Award’ werden bepaald met behulp van het wereldwijde meetsysteem van Parrot Analytics. Het bedrijf legt elke dag een dataset vast van meer dan 1 miljard punten, verdeeld over het spectrum van consumentenactiviteit op het gebied van video-consumptie (streaming en downloads), betrokkenheid op social media (hashtags, likes, delen) en zoekacties (lezen over de serie, publicatie over de serie, etc).
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead