Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead in het teken van afscheid Rick Grimes

Andrew Lincoln neemt in de komende twee afleveringen van The Walking Dead afscheid van zijn iconische rol als Rick Grimes.

Al maandenlang speculeren de fans wereldwijd over het antwoord op de vraag hoe hun geliefde hoofdpersonage, dat al vanaf de allereerste aflevering te zien is, de groep gaat verlaten. Overleeft Rick Grimes The Walking Dead? Vooralsnog is zijn afscheid in nevelen gehuld, maar wat in ieder geval vaststaat is dat een gebeurtenis in aflevering vier (komende dinsdag 30 oktober te zien op FOX om 22.00 uur) leidt tot Rick's vertrek de week erop (dinsdag 6 november te zien). Hierna maakt de serie direct een 'sprong in de tijd' om zo in een nieuwe fase te belanden.

6499 TWDrick
Andrew Lincoln

Acteur Andrew Lincoln speelt al sinds de allereerste aflevering van The Walking Dead (oktober 2010) de rol van Rick Grimes. Het personage ontpopt zich in de negen seizoenen tellende serie tot de grote leider van de alsmaar slinkende groep overlevenden. Een groep die, na de grote apocalyps van het eerste seizoen vecht voor ‘een nieuwe wereld’.

De fans van The Walking Dead hoeven nauwelijks te wachten tot ze de nieuwe afleveringen van de serie kunnen zien. FOX zendt het nieuwe seizoen namelijk ook direct na de Amerikaanse premières uit. Dit betekent dat fans wekelijks in de nacht van zondag op maandag om 3.30 uur Nederlandse tijd de nieuwste aflevering direct kunnen zien op seriezender FOX.
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Walking Dead