The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor negende seizoen The Walking Dead

AMC heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het negende seizoen van The Walking Dead. Dat seizoen gaat op 7 oktober van start.

The Walking Dead vertelt het verhaal van de maanden en jaren die volgen op een zombie-apocalyps, en volgt een groep overlevenden, geleid door politie-officier Rick Grimes, die op reis gaat op zoek naar een veilig thuis.Ryan Hurst heeft in het negende seizoen de rol van Beta, een personage dat bekend is uit de stripboeken. Beta is een belangrijk lid van de Whisperers, de groep overlevenden onder leiding van Alpha (Samantha Morton). Alpha en de Whisperers zijn voor Rick Grimes (Andrew Lincoln) en zijn maten in de nieuwe afleveringen gevaarlijke tegenstanders. Actrice Cassady McClincy is ook te zien in het negende seizoen van de AMC-serie. Ze speelt Lydia, dochter van de Whisperers-leider Alpha.

In Nederland is The Walking Dead te volgen bij Netflix. Zie ook het artikel The Walking Dead seizoen negen; dit is wat we al weten dat MijnSerie op 3 augustus publiceerde.
Vorige aflevering
The Storm
09x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00