Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer voor negende seizoen The Walking Dead

AMC heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor het negende seizoen van The Walking Dead. Dat seizoen gaat op 7 oktober van start.

The Walking Dead vertelt het verhaal van de maanden en jaren die volgen op een zombie-apocalyps, en volgt een groep overlevenden, geleid door politie-officier Rick Grimes, die op reis gaat op zoek naar een veilig thuis.Ryan Hurst heeft in het negende seizoen de rol van Beta, een personage dat bekend is uit de stripboeken. Beta is een belangrijk lid van de Whisperers, de groep overlevenden onder leiding van Alpha (Samantha Morton). Alpha en de Whisperers zijn voor Rick Grimes (Andrew Lincoln) en zijn maten in de nieuwe afleveringen gevaarlijke tegenstanders. Actrice Cassady McClincy is ook te zien in het negende seizoen van de AMC-serie. Ze speelt Lydia, dochter van de Whisperers-leider Alpha.

In Nederland is The Walking Dead te volgen bij Netflix. Zie ook het artikel The Walking Dead seizoen negen; dit is wat we al weten dat MijnSerie op 3 augustus publiceerde.
Vorige aflevering
The Storm
09x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst