The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Ryan Hurst in negende seizoen The Walking Dead

Een bekend gezicht is te zien in het negende seizoen van The Walking Dead. Ryan Hurst (Sons of Anarchy) speelt in de AMC-serie.

Hurst heeft de rol van Beta, een personage dat bekend is uit de stripboeken. Beta is een belangrijk lid van de Whisperers, de groep overlevenden onder leiding van Alpha (Samantha Morton). Alpha en de Whisperers zijn voor Rick Grimes (Andrew Lincoln) en zijn maten in de nieuwe afleveringen gevaarlijke tegenstanders.

Embed from Getty Images
Ryan Hurst

Andere acteurs in het negende seizoen zijn Alfa's dochter Lydia (Cassady McClincy), de smid Earl (John Finn), Luke (Dan Fogler), Jed (Rhys Coiro) en Justin (Zach McGowan). Ryan Hurst was eerder te zien in onder meer Sons of Anarchy en Bates Motel.

Zie ook het artikel Cassady McClincy speelt in negende seizoen The Walking Dead dat MijnSerie op 25 augustus publiceerde. Het negende seizoen gaat op 7 oktober van start bij AMC. Het seizoen is in Nederland vanaf 9 oktober te zien bij FOX.
Vorige aflevering
The Tower
The Tower
10x15
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_onverdiend
29 aug 2018 14:42 -
Gaaf dit. Imposante man met die lange haren en baard, ik vond hem in Sons of Anarchy altijd heel goed
Reageer

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2