The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead krijgt 3e seizoen

Het zal weinigen verrassen, maar we zijn voorlopig nog niet af van de angstaanjagende zombies. The Walking Dead is namelijk verlengd met een derde seizoen.

Het tweede seizoen is pas twee afleveringen onderweg, maar de verlenging heeft voor weinig hersenbrekers gezorgd. De kijkcijfers zijn wederom ontzettend goed te noemen.

Waar het eerste seizoen uit 6 afleveringen bestond en het huidige tweede seizoen bestaat uit 13 afleveringen, is het nog onduidelijk hoeveel afleveringen het derde seizoen zal gaan bevatten.
Vorige aflevering
The Tower
The Tower
10x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_KoNijn
15 jan 2012 08:19 -
AMC heeft bevestigd dat het derde seizoen 16 afleveringen krijgt. Link:
http://blogs.amctv.com/the-walking-dead/2012/01/tca-season-3-episode-announcement.php
Reageer

Laatste nieuws

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst met daarin de beste series over hulpdiensten.
Gisteren, 16:00
1
Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Gisteren, 10:00
1
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Gisteren, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
dinsdag, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
dinsdag, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
dinsdag, 12:00