Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead breidt castinglijst uit

We weten al dat een aantal castleden gaan vertrekken in of na het negende seizoen van The Walking Dead. Maar er komen ook een aantal castleden bij.

Al op 17 juli berichtte MijnSerie over de komst van Lauren Ridloff bij The Walking Dead. Angel Theory zal de zus van Connie gaan spelen, Kelly. Maar naast Ridloff en Theory komen er nog meer castleden bij.

Brett Butler (Grace Under Fire) zal Tammy Rose gaan spelen en John Finn (Cold Case) haar echtgenoot Earl, die ook nog smid is van beroep. Ze zullen zich beide gaan voegen bij de Hilltop gemeenschap, en het lijkt erop dat Earl iets heel waardevols kan brengen met zijn beroep.
Embed from Getty Images
Brett Butler

Rhys Coiro (Entourage) en Zach McGowan (The 100) zullen de karakters Jed en Justin gaan spelen, twee karakters, beide ex-Saviors-leden de niet echt willen meewerken. In tegenstelling tot Dan Foglers (The Goldbergs (2013) als overlever Luke die graag met iedereen vrienden wil maken om de vrede te bewaren.
Embed from Getty Images
Rhys Coiro

Maar niemand minder dan Samantha Morton (Harlots), twee keer voor een Oscar genomineerd, heeft getekend om de rol van Alpha te gaan spelen. En dat is dé Alpha waarvan niemand ooit gedacht heeft dat die in de serie zou gaan voorkomen. In de comics is Alpha de leider van de Whispers – zonderlingen figuren die de huid van de zombies dragen als kleren en wandelen tussen de doden – en ze is de grootste slechterik naast Negan.
Embed from Getty Images
Samantha Norton

Het negende seizoen van The Walking Dead gaat op 7 oktober van start bij AMC en op 9 oktober bij FOXNL.
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_E71
22 jul 2018 20:12 -
Klinkt goed! Ik heb weer goede hoop voor TWD.
Reageer
avatar_TnTNL
23 jul 2018 10:54 -
Bijzonder, ben benieuwd!
Reageer
avatar_seriefan90
28 jul 2018 11:04 -
ik hoop van harte dat dit het laatste seizoen gaat worden de stekker mag eruit getrokken worden,
Reageer
The Walking Dead