Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Negende seizoen The Walking Dead vanaf 9 oktober bij FOX

The Walking Dead keert dit najaar terug op de Nederlandse televisie. Het negende seizoen wordt vanaf dinsdag 9 oktober wekelijks om 22.00 uur uitgezonden, zo heeft FOX bekendgemaakt.

Voor de echte fans is de eerste aflevering al in de nacht van 7 op 8 oktober te zien.

Het negende seizoen van The Walking Dead gaat op zondag 7 oktober eerst in Amerika in première bij AMC. De eerste aflevering zal vlak daarna ook op FOX in Nederland te zien zijn. Nederlandse kijkers moeten een uurtje langer wachten dan de Amerikaanse kijkers, en moeten daardoor tot diep in de nacht wachten.

De populaire serie speelt zich af in een wereld die door zombies is overgenomen en volgt een groep mensen die dagelijks probeert te overleven.

Hoofdrolspeler Andrew Lincoln, die in de serie de rol van Rick speelt, kondigde gisteren in San Diego bij de Comic Con beurs officieel aan dat hij uit de serie stapt. Lincoln nam even de tijd aan het begin van het panel om de aankondiging te doen. Hij bedankte de fans en zijn collega-acteurs voor alle liefde en steun die hij gekregen heeft.

Zie ook het artikel Lauren Ridloff voegt zich bij cast negende seizoen van The Walking Dead dat MijnSerie op 17 juli publiceerde.

Video on youtube
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_E71
21 jul 2018 11:30 -
Hmmm... Op basis van deze trailer zeg ik; misschien dat het toch nog goed komt met TWD.
Reageer
avatar_HereIsTom
21 jul 2018 22:06 -
Ja dat hoop ik ook!
Reageer
avatar_seriefan90
28 jul 2018 11:08 -
mij niet gezien de trailer ziet er heel erg dom en belachelijk uit.
Reageer
The Walking Dead