The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead bedenker Frank Darabont stapt op

Een paar dagen nadat hij de pers te woord had gestaan bij Comic-Con, neemt Frank Darabont afscheid als uitvoerend producent en regisseur van The Walking Dead.

Bronnen melden dat Darabont, de bedenker, schrijver, uitvoerend producent en regisseur van de zombie serie stopt en legt zijn huidige taken neer. Of de voormalige film-directeur bij de serie blijft is onduidelijk.

Naar het eerste seizoen, dat bestond uit zes afleveringen, kwam Darabont met het idee om alleen maar freelance schrijvers voor de serie te gebruiken, maar besloot daarna toch om een volledige schrijver staf aan te stellen. Met Glen Mazzara als grootste schrijver.

Darabont gaf geen aanwijzingen dat hij overwoog af te treden tijdens Comic-Con. In eind mei vertelde hij wel dat de aankomende bezuinigingen de serie geen goeds zouden doen.

Het tweede seizoen van The Walking Dead start op zondag 16 oktober 2011.
Vorige aflevering
The Tower
The Tower
10x15
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 13:00
De serie ging vorige week in première op TNT en is vanaf vandaag, 25 mei, ook wekelijks te zien op Netflix.
Vandaag, 12:00
2
Adult Swim heeft alsnog een tweede seizoen bestelt voor Tuca & Bertie, nadat Netflix de serie vorig jaar na één seizoen cancelde.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ heeft bekend gemaakt dat de Amerikaanse dramedyserie Little Voice van Sara Bareilles in juli in première gaat bij de streamingdienst.
Vandaag, 10:00
Datums, nieuwe series, gecancelde en vernieuwde series, het kwam deze week allemaal aanbod. Heb je dit of ander nieuws gemist bekijk hieronder het overzicht van de week van 18 tot en met 24 mei.
Vandaag, 09:00
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. 
Gisteren, 16:00
2