Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Verrassend einde achtste seizoen The Walking Dead

The Walking Dead-maker Robert Kirkman heeft zondag meer verteld over het verrassende einde van het achtste seizoen, dat 15 april bij AMC te zien was.

*** Let op: dit bericht bevat spoilers ***

Na twee seizoenen van gevechten, kwam de botsing tussen Rick (Andrew Lincoln) en Negan (Jeffrey Dean Morgan) in de laatste aflevering van het seizoen tot een einde. In plaats van de man te vermoorden die Glenn (Steven Yeun) en Abraham (Michael Cudlitz) en talloze anderen vermoordde, koos Rick ervoor om de wens van zijn overleden zoon Carl (Chandler Riggs) te eren en de meedogenloze leider van de redders niet te doden.

In plaats daarvan eindigde Rick het achtste seizoen van The Walking Dead met een gepassioneerde toespraak tot de overgebleven redders: bied hulp bij de wederopbouw van de beschaving en stop de strijd tegen de gemeenschappelijke vijand.

"Dit is een enorm keerpunt in een hele reeks keerpunten voor Rick", aldus Kirkman. "Hij beseft eindelijk dat dat hij een andere manier van leven moet kiezen. Elk groot conflict in de geschiedenis van The Walking Dead is geëindigd met een gruwelijke dood en hij kiest nu dus juist voor het leven."

Zie ook het artikel The Walking Dead nieuws dat MijnSerie op 3 april publiceerde.
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_razorlord
16 apr 2018 19:49 -
Saai.. Negan had de schedel van Rick moeten inslaan en de rest van de kolonies inlijven als slaven.
Reageer
avatar_JanWillemK
16 apr 2018 20:23 - 16 apr 2018 20:31
Nou, echt verrassend wil ik het niet noemen.. In de stripboek is Negan ook gespaard en dus niet dood.
Reageer
avatar_renzoroy
16 apr 2018 20:26 -
Kunnen jullie spoiler tags in jullie reacties plaatsen? Ik moet de laatste ep nog zien en ik had dit bericht expres niet gelezen, maar ik zie wel jullie reacties links op mijn profiel staan (tussen alle reacties) en dan lees je dat toch automatisch... :/ Thanx :)
Reageer
avatar_JanWillemK
16 apr 2018 20:30
Uiteraard, mijn excuses!
Reageer
avatar_renzoroy
16 apr 2018 20:31
Maakt niet uit, thanx
Reageer
The Walking Dead