Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Actrice niet in negende seizoen van The Walking Dead

***LET OP*** Onderstaand bericht kan spoilers bevatten



Actrice Lauren Cohan keert niet terug in het negende seizoen van The Walking Dead. Daarom heeft ze volgens The Hollywood Reporter nu getekend voor een hoofdrol in ABC-drama Whiskey Cavalier.

De actrice en haar agent zouden ontevreden zijn over het financiële aanbod dat de producent van The Walking Dead (2010) deed. Daarop heeft de actrice besloten om te kijken naar nieuwe series om in te spelen.

Embed from Getty Images
Lauren Cohan

The Walking Dead (2010) is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie toont het verhaal van de nasleep van een zombie-apocalyps en volgt een kleine groep overlevenden die reist door de Verenigde Staten, op zoek naar een nieuw thuis, weg van de hordes zombies.
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_TragicError
26 feb 2018 16:43 -
Misschien wordt het tijd om een eind aan de serie te gaan maken. Naar mijn gevoel hebben de makers zich met de introductiw van Negan er geen zin meer in. Lijkt wel of de inspiratie op is
Reageer
avatar_renzoroy
26 feb 2018 20:10
daar was het 5 seizoenen geleden al tijd voor :)
Reageer
avatar_hero88
26 feb 2018 21:00
Volgens mij volgen ze voor een groot deel het verhaal van de stripboeken..
Reageer
avatar_anonymous
26 feb 2018 22:50
Dat is ook het grote probleem. Ze hebben de strips bijna ingehaald en moeten dit (waardeloze) seizoen flink op de rem trappen. Ik hoop dat ze de strips loslaten en dan nog 2 korte seizoenen, met hooguit 10 afleveringen, maken en het dan goed afsluiten.

Maar las tijdje geleden een interview met een hoge pief van AMC en die denkt dat de serie wel 20 seizoenen meekan. Nou dan kijkt er geen mens meer.
Reageer
The Walking Dead