Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Waarschijnlijk lang wachten voor het 2e seizoen van The Walking Dead

Het gaat waarschijnlijk lang duren voordat het tweede seizoen van The Walking Dead begint.

Bronnen melden dat het tweede seizoen waarschijnlijk niet eerder dan oktober 2011 te zien is bij AMC. De reden? Fearfest, een jaarlijks horror marathon van AMC. Fearfest zorgt voor een goeie promotie voor The Walking Dead. Plus het feit dat AMC de serie Breaking Bad heeft verplaats van maart naar de zomer, en Mad Men altijd wordt uitgezonden in de zomer.
Ook komt er een nieuwe serie van AMC, namelijk The Killing. Het is de bedoeling dat The Killing samen wordt uitgezonden met The Walking Dead. Dit betekent dat er volgend jaar vier series in première gaan, het meeste wat de zender ooit gehad heeft. Kabel televisiezenders hebben de neiging om premières te spreiden zodat ze elke serie goed kunnen promoten.

Het plan om de serie uit te gaan zenden in oktober is niet definitief en het zal waarschijnlijk ook nog wel even duren voordat er en vaste datum voor de première komt. Ook is de productie voor het tweede seizoen nog niet begonnen.

Er is een klein lichtpuntje: Er wordt verwacht dat Frank Darabont (The Shawshank Redemption, The Green Mile, The Mist) nog een aflevering gaat schrijven en regisseren voor het tweede seizoen van The Walking Dead.
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_adune
16 nov 2010 14:39 -
jammer dat we zo lang moeten wachten. als ie dan maar goed is, anders worden we boos ;)
Reageer
avatar_anonymous
16 nov 2010 15:43 -
Dit is gewoon kut! Echt jammer dat het eerste seizoen maar 6 afleveringen heeft, over 3 weken gewoon 1 jaar wachten.......
Reageer
avatar_anonymous
04 Mei 2013 01:22 -
Een van de meest fantastische serie's die ik ooit heb gezien. Was van het begin tot het eind helemaal verkocht!
Reageer
The Walking Dead