Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

AMC vernieuwt The Walking Dead en Talking Dead

AMC heeft The Walking Dead vernieuwd met een zevende seizoen en Talking Dead vernieuwd met een zesde seizoen. Het zevende seizoen zal in oktober 2016 van start gaan en ook weer zestien afleveringen krijgen, gevold door het zesde seizoen van Talking Dead. Voor het zevende seizoen zal Scott M. Gimble terug keren als series showrunner en uitvoerend producent samen met uitvoerend producenten Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, David Alpert, Greg Nicotero en Tom Luse. Wereldwijd zal seizoen zeven weer het eerste te zien zijn op Fox.

Aflevering drie van het zesde seizoen die op 25 oktober 2015 is uitgezonden behaalde 18,2 miljoen kijkers, dat is inclusief drie dagen uitgesteld kijken, een toename van 5,1 miljoen kijkers. Voor drie jaar op een rij is The Walking Dead de best bekeken serie bij kijkers van 18-49 jaar. Het is dus niet zo vreemd dat AMC heeft besloten om de zombieserie te vernieuwen.

“Gelukkig had iemand een magische 8-Bal bij zich tijdens onze vele lange interne vergaderingen over deze vernieuwingen. Toen, na de derde keer schudden, “Zonder Twijfel” tevoorschijn kwam op het wazige blauwe schermpje, wisten we dat we The Walking Dead en Talking Dead konden vernieuwen,” zei Charlie Collier, president van AMC, Sundance TV en AMC Studios. “ Maar alle gekheid op een stokje, we zijn heel trots op deze serie, met fans die zo gepassioneerd, communicatief en betrokken zijn. We zijn dankbaar en continu onder de indruk door het talent, inspanning en uitmuntendheid die ononderbroken wordt getoond door Robert Kirkman, Scott M. Gimble, Chris Hardwick en de vele personen met wie wij samen werken om deze unieke serie mogelijk te maken. Het resultaat, meer Walking en Talking, Hoera.”

Lennie James, Melissa McBride, Andrew Lincoln, Michael Cudlitz, Chandler Riggs, Danai Gurira, Sonequa Martin-Greenen en Steven Yeun
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_KE1992
02 nov 2015 12:47 -
Geen verrassing! Keiblij met het nieuws, eerste afleveringen van het zesde sezoen waren echt al supergoed
Reageer
avatar_anonymous
02 nov 2015 22:29
seizoen 6 is voor mij het beste seizoen dat deze epische serie al ooit heeft geproduceerd ! elke aflevering is 10 op 10 , en ik kan u garanderen dat dat zo zal blijven voor een heel lange tijd , ik heb het altijd gezegd dat wanneer ze alexandria berijkten het altijd maar beter en beter ging worden en ik blij dat ik gelijk had ! ik kan niet wachten voor episode 5
Reageer
The Walking Dead