The Walking Dead

8.4 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Premiéredatum voor laatste seizoen The Walking Dead

Het einde van The Walking Dead komt steeds dichterbij. Aan het einde van de zomer zal het laatste seizoen van de Amerikaanse horrorserie van start gaan.

Hoewel het einde nu een datum heeft, zal het nog even duren voordat de laatste aflevering van The Walking Dead wordt uitgezonden. Het aankomende seizoen telt namelijk 24 afleveringen en zal worden uitgezonden in blokken van acht afleveringen. Het elfde, tevens laatste, seizoen gaat 22 augustus in première bij AMC. Dat maakte het netwerk bekend bij de finale van het tiende seizoen.The Walking Dead begon ooit in 2010 met een seizoen van zes afleveringen. De fans hebben ondertussen al kunnen genieten van 153 afleveringen van het leven met zombies. Hoewel de laatste afleveringen er aan komen blijft het zombie verhaal uit The Walking Dead doorleven. Er wordt ondertussen namelijk ook gewerkt aan een spin-off met de twee fan-favorieten Daryl en Carol en er lopen nog een aantal andere projecten.
Vorige aflevering
Here's Negan
Here's Negan
10x22
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_seriefan90
09 apr 2021 15:21 -
ik geloof helemaal niks van de spin-off lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat die 2 hun eigen serie krijgen en ook omdat het heel stom zou zijn dat ze NU al zouden verklappen dat zowel carol en daryl allebei veilig zullen zijn in het laatste seizoen nu weten we al dat hun niks zal overkomen dat zijn voor mij redenen genoeg om te denken dat deze spin-off gewoon een grap is ik blijf erbij dat of carol of daryl zal sterven in het laatste seizoen.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Dracula (2020). We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00