The Walking Dead

8.4 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Michael James Shaw voegt zich bij de cast van The Walking Dead

The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.

In het elfde seizoen van The Walking Dead zullen nieuwe personages verschijnen. Een daarvan is Mercer en Michael James Shaw (Blood & Treasure) zal deze rol vervullen. Er waren al wat geruchten, maar nu is het officieel bekend gemaakt door AMC.

Het personage Mercer verscheen voor het eerst in nummer 177 van The Walking Dead-strips en hij staat bekend om zijn ervaring bij het United States Marine Corps, die hem gemakkelijk de leider van het leger van de Commonwealth maakte. In de strips ontwikkelt hij een diepe relatie met Juanita, dit personage werd al in het tiende seizoen en wordt gespeeld door Paola Lázaro (Lethal Weapon).


Michael James Shaw
Vorige aflevering
Here's Negan
Here's Negan
10x22
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1