Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Walking Dead heeft de vrouw van Negan gecast

Het wordt een heuse familie aangelegenheid op de set van The Walking Dead. Lucille de vrouw van Negan zal in 2021 haar debuut krijgen.

Hilarie Burton gaat een gezicht geven aan de vrouw van Negan. Negan wordt gespeeld door Jeffrey Dean Morgan en hij is sinds 2019 getrouwd met Burton (One Tree Hill). Lucille zal een terugkerende rol gaan worden en haar eerste optreden zal zijn in één van de zes extra aflevering van seizoen tien dat begin 2021 van start zal gaan bij AMC.

In de strips van The Walking Dead van Robert Kirkman was Negan vóór de gebeurtenissen van de zombie-Apocalyps getrouwd met Lucille. Bij haar werd kanker vastgesteld en Negan, van wie Lucille wist dat hij een affaire had gehad, verbrak de relatie om in haar laatste dagen zoveel mogelijk tijd met zijn vrouw door te brengen. Haar overlijden kwam gelijktijdig met de uitbraak van het zombievirus en ze kwam terug als een zombie in haar ziekenhuisbed. Negan noemde de beruchte honkbalknuppel met prikkeldraad die hij gebruikte om zichzelf en anderen te beschermen naar zijn overleden vrouw.


Jeffrey Dean Morgan met Lucille

"Het was best moeilijk om dit geheim te houden", tweette Burton dinsdag. “Maar ik werk graag met @JDMorgan. Ik hou ervan om te zien hoe hij #Negan wordt en die branie aanneemt. En ik ben dol op de familie @TheWalkingDead. Ze maken al jaren deel uit van ons gezin en ik ben zo dankbaar voor hun vriendelijkheid. Xoxo #hereslucille"

Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
04 nov 2020 14:11 - 22 sep 2021 04:49
Gaaf. Ben benieuwd hoe het vervolg van seizoen 10 gaat verlopen en hoe het gaat eindigen met het 11e seizoen
Reageer
The Walking Dead