Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tiende seizoen The Walking Dead verschijnt later dan gepland op Netflix

Het eerste deel van het tiende seizoen zou eigenlijk al een aantal dagen te zien zijn op Netflix, maar de release is weer uitgesteld.

Het tiende seizoen van The Walking Dead ging vorig jaar in première bij AMC, het seizoen kon alleen niet op de geplande datum worden afgerond. Daarom verscheen de finale aflevering van het tiende seizoen op 4 oktober en zullen er volgend jaar extra afleveringen verschijnen. Wat ook niet zoals gepland gaat is de release van het meest recente seizoen van de serie op Netflix.

De eerste afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead zouden eigenlijk een paar dagen geleden al bij Netflix verschijnen, maar zijn nu nog niet te bekijken bij de streamingdienst. In eerste instantie zouden de afleveringen 5 oktober verschijnen, dat werd één dag uitgesteld en nu heeft Netflix bekend gemaakt dat de fans nog een tijdje moeten wachten. Er is nog geen nieuwe datum, maar wel is het bekend dat het seizoen dit jaar nog op Netflix zal verschijnen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Rest in Peace
Rest in Peace
11x24
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_seriefan90
10 okt 2020 10:55 -
het hele seizoen zou op netflix komen niet een paar afleveringen
Reageer
avatar_tweemaalh
10 okt 2020 15:27
Wat er op Netflix zou komen zullen waarschijnlijk de eerste 15 of 16 afleveringen van seizoen 10 zijn. Door de coronacrisis is het filmschema omgegooid en hebben ze dit seizoen zes extra afleveringen gegeven (die aankomend voorjaar te zien zijn).
Reageer
The Walking Dead