The Walking Dead

8.5 / 10
44 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Tiende seizoen The Walking Dead verschijnt later dan gepland op Netflix

Het eerste deel van het tiende seizoen zou eigenlijk al een aantal dagen te zien zijn op Netflix, maar de release is weer uitgesteld.

Het tiende seizoen van The Walking Dead ging vorig jaar in première bij AMC, het seizoen kon alleen niet op de geplande datum worden afgerond. Daarom verscheen de finale aflevering van het tiende seizoen op 4 oktober en zullen er volgend jaar extra afleveringen verschijnen. Wat ook niet zoals gepland gaat is de release van het meest recente seizoen van de serie op Netflix.

De eerste afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead zouden eigenlijk een paar dagen geleden al bij Netflix verschijnen, maar zijn nu nog niet te bekijken bij de streamingdienst. In eerste instantie zouden de afleveringen 5 oktober verschijnen, dat werd één dag uitgesteld en nu heeft Netflix bekend gemaakt dat de fans nog een tijdje moeten wachten. Er is nog geen nieuwe datum, maar wel is het bekend dat het seizoen dit jaar nog op Netflix zal verschijnen.

Vorige aflevering
A Certain Doom
A Certain Doom
10x16
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_michaeljackson
10 okt 2020 10:55 -
het hele seizoen zou op netflix komen niet een paar afleveringen
Reageer
avatar_tweemaalh
10 okt 2020 15:27
Wat er op Netflix zou komen zullen waarschijnlijk de eerste 15 of 16 afleveringen van seizoen 10 zijn. Door de coronacrisis is het filmschema omgegooid en hebben ze dit seizoen zes extra afleveringen gegeven (die aankomend voorjaar te zien zijn).
Reageer

Laatste nieuws

Netflix begint het nieuwe jaar met het elfde, tevens laatste, seizoen van Modern Family. Het seizoen zal begin januari bij de streamingdienst verschijnen.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Elisabeth Moss (The Handmaid's Tale) en Hulu werken opnieuw samen aan een dramaserie, de nieuwe serie Candy gaat daar namelijk in productie.
Vandaag, 10:00
1
Barry Levy (L.A.'s Finest), Josh Berman (The Blacklist) en Original Films (The Boys) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Vantage Point uit 2018.
Vandaag, 09:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Tiffani Thiessen ook op haar cv heeft staan.
Gisteren, 14:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56