Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
5.5
Kirsten Potgieter geeft "The Vampire Diaries - Seizoen 7" een 5.5.
Geschreven door Kirsten Potgieter op 28 juni 2016.
Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

The Vampire Diaries - Seizoen 7

Nadat Nina Dobrev de serie had verlaten, waren de meningen verdeeld over hoe het nu verder zou gaan met The Vampire Diaries. Sommigen dachten dat het een groot succes zou worden. Nina was immers al veel minder te zien in de serie dan de andere hoofdrolspelers. Anderen waren van mening dat het niks zou worden.

De eerste aflevering van seizoen zeven begon en die was best te doen. Hoewel we natuurlijk geen Damon of Stefan in de serie kunnen missen, viel er toch een gat dat alleen Elena kon vullen. Dan hebben ze ook nog nieuwe heksen erbij gehaald waar ik toch niet echt wat mee had. Er was vaak extra gedoe wat nergens voor nodig was, hier hou ik niet zo van in een serie. Ze hebben nog geprobeerd om de band van de broers sterker te laten worden, wat ze op een goede manier gedaan hebben, dat moet ik toegeven. Maar uiteindelijk bleef ik iets missen. Niet zozeer Elena, meer de band die Elena en Damon hadden. The Vampire Diaries blonk echt uit in het spetterende, vonkende liefdesspel. Geen enkele serie die dit kan verbeteren.

De rest van het seizoen was een beetje een bij elkaar geraapt zooitje. Misschien iets te hard om over deze oh zo geliefde serie te zeggen waar ik altijd met veel plezier naar heb gekeken en elke week weer met smart zat te wachten op de volgende aflevering. Ik merkte dat er soms dagen overheen gingen voor ik klaar zat om de nieuwe aflevering te kijken.

[image-8784]
Tevens viel me op dat het meer richting fictie is gegaan dan in de eerste seizoenen. Toen konden ze het nog af met een paar vliegende veertjes en de magische ogen van de vampieren, ogen die kunnen dwingen. Ze hebben meer nodig om de serie spannend te houden en dat is jammer.

Paul Wesley doet het nog steeds erg goed, hij weet je nog steeds te overtuigen van zijn rol. Wat ik erg knap vind als je kijkt hoe de rest van de serie eruit ziet. Ian Somerhalder doet het ook redelijk, toch bleef ik het hele seizoen hopen op een nieuwe liefde voor Damon.

Wat het extra moeilijk maakt in dit seizoen is al het 'verdriet' van de karakters om het verlies van hun vriendin Elena. Hoe houd je een serie boeiend als je eigenlijk ook plek moet maken voor tegenstrijdigheden, ruzies en veel verdriet? Je moet de karakters laten rouwen, maar toch mag het feest niet stoppen.

Al met al een behoorlijke teleurstelling. De serie die eens mooi, spannend en geliefd was, is dat nu niet meer. Ik hoop dat ze van seizoen acht het beste seizoen zullen maken. Het gerucht gaat dat Nina Dobrev dan weer terug zal keren. Ik hoop dat ze voor een ontzettend mooi einde zullen zorgen en dat het achtste seizoen het laatste zal zijn.

[image-8780]
Voor seizoen zeven van The Vampire Diaries een 5.5 omdat het zeker niet goed was, maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om een 'onvoldoende' te geven.
Volg The Vampire Diaries
Vorige aflevering
I Was Feeling Epic
I Was Feeling Epic
08x16
Leuk?
7
1
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_seriefan90
02 jul 2016 13:30 -
ik vond seizoen 7 echt vreselijk dramatisch slecht niks aan dus.
Reageer
avatar_lindal1986
19 dec 2016 19:22 -
Ik vond seizoen 7 niet zoveel aan, seizoen 8 zit al verbetering in. maar ik mis elena. ik hoop dat ze in seizoen 8 terugkeert
Reageer
The Vampire Diaries