The Vampire Diaries

8.5 / 10
44 min
Fantasy, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het achtste seizoen van The Vampire Diaries

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het achtste seizoen van The Vampire Diaries. We geven twee Blu-ray weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Vampire Diaries
Vier maanden nadat een tragisch auto-ongeluk een einde aan het leven van hun ouders maakte, proberen de zeventien-jarige Elena Gilbert en haar vijftien-jarige broer Jeremy hun leven weer op te pakken. Ze wonen nu bij hun tante Jenna die er het beste van probeert te maken. Als het schooljaar begint, zijn Elena en haar vrienden gefascineerd door de nieuwe mysterieuze student Stefan Salvatore. Stefan en Elena voelen zich meteen tot elkaar aangetrokken. Wat ze niet weet is dat Stefan een vampier is.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Paul Wesley, Ian Somerhalder, Kat Graham, Candice Accola en Zach Roerig
Taal: Engelse
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 9 november 2017
Consumentenadviesprijs: € 29,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het achtste seizoen van The Vampire Diaries:

Prijsvraag

Maak kans op het achtste seizoen van The Vampire Diaries. Wie overleed als gevolg van een injectie met daarin Stefans bloed?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
I Was Feeling Epic
I Was Feeling Epic
08x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00