Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Belangrijk karakter uit The Vampire Diaries keert terug naar Mystic Falls

***LET OP! Spoilers. Stop met lezen als je seizoen zes nog niet hebt gezien.


De geruchten waren al maanden lang oorverdovend, maar nu is het dan officieel. Elena Gilbert (Nina Dobrev) zal terugkeren in het allerlaatste achtste seizoen van The Vampire Diaries. Nina Dobrev plaatsten 26 januari haar script voor aflevering zestien op Instagram.

I know it's Thursday, but this is not a TBT. #BackOnSet #TVDForever

Een foto die is geplaatst door Nina Dobrev (@ninadobrev) op 26 Jan 2017 om 9:19 PST


Ook Ian Somerhalder, die Damon Salvatore speelt, twitterde het nieuws als de oudste Salvatore: “Het wordt tijd om wakker te worden, Doornroosje, er moeten nieuwe herinneringen worden gemaakt. Welkom terug Nina Dobrev.”


De terugkeer zal voor velen niet een hele grote verrassing zijn. Toen Dobrev de serie verliet twee seizoenen geleden, werd er een contract-clausule gesloten dat zij eventueel in de seriefinale zou kunnen terugkeren.

Julie Plec, showrunner, vertelde: “Ik ben heel blij dat we de serie tot een eind kunnen brengen precies zoals we het bedoelen – met Nina die terugkomt om ons te helpen afscheid te nemen.” Uitvoerend producent Kevin Williamson voegde toe: “Ik ben zo blij dat Nina terugkomt om er zeker van te zijn dat onze afscheidsaflevering werkelijk episch gaat worden.” The CW president Mark Pedowitz, die ook de laatste aflevering zal regisseren, had het heel duidelijk gemaakt dat de terugkeer van Elena een absolute must was.

De allerlaatste aflevering van het achtste seizoen zal op vrijdag 10 maart te zien zijn bij The CW.

Wat denk jij over de terugkeer van Nina Dobrev als Elena Gilbert in The Vampire Diaries?

Vorige aflevering
I Was Feeling Epic
I Was Feeling Epic
08x16
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_anonymous
27 jan 2017 10:05 -
In mijn hoofd heb ik al helemaal een idee hoe het gaat. Ben benieuwd of dat beeld klopt. Hopelijk maken ze er een mooi einde van, zodat acht seizoenen mooi afgesloten kunnen worden.
Reageer
avatar_Mandy1966
27 jan 2017 10:39 -
Als ik niet had geweten dat het achtste seizoen de laatste zou zijn was ik bij seizoen zeven afgehaakt. Zal blij zijn als het over is.
Reageer
avatar_anonymous
27 jan 2017 12:03
Ja, ik ook. Het werd te langdradig, met dobbelgangers en de hele mikmak. Ik vind seizoen 8 wel weer leuk. Vooral om de relatie met Bonnie en Enzo.
Reageer
avatar_GoonerJenny
27 jan 2017 15:27 -
Ben benieuwd hoe ze dit gaan invullen, gezien het feit dat Bonnie aan Elena gekoppeld is.
Reageer
The Vampire Diaries