Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het zevende seizoen van The Vampire Diaries

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The Vampire Diaries. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail.

The Vampire Diaries
Na het emotionele afscheid van Elena Gilbert herpakken sommige personages zich en wankelen anderen. Lily, moeder van Damon en Stefan Salvatore, probeert een wig te drijven tussen de gebroeders, in de hoop dat de liefde van Stefan en Caroline sterk genoeg is om te overleven.

Damon doet wat nodig is om zijn moeder en haar band met de Heretics te breken. Bonnie en Enzo proberen uit te vinden waar hun loyaliteit ligt en al gaande vormt zich een verrassende relatie. Mystic Falls verkeert in chaos en met de komst van de Heretics, die op wraak uit zijn, is de spanning groter dan ooit tevoren.
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Warner Home Video
Acteurs: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder, Steven R McQueen, Kat Graham en Candice Accola
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Consumentenadviesprijs: € 39,99
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het zevende seizoen The Vampire Diaries:
Video on youtube

Prijsvraag

Maak kans op het zevende seizoen van The Vampire Diaries. Ian Somerhalder vertolkt de rol van Damon Salvatore. Welke van onderstaande acteurs heeft niet gesolliciteerd voor de rol van Damon Salvatore?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
I Was Feeling Epic
I Was Feeling Epic
08x16
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Vampire Diaries