The Twilight Zone

7.3 / 10
30 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Jordan Peele gaat The Twilight Zone presenteren

Producent en acteur Jordan Peele gaat een nieuw seizoen van The Twilight Zone presenteren. Hij produceert de serie ook. Dat heeft zender CBS donderdag bekendgemaakt.

De serie was voor het eerst te zien tussen 1959 en 1964 en bestond uit een reeks op zichzelf staande spannende verhalen uit verschillende genres. De afleveringen hadden meestal een morele boodschap. The Twilight Zone werd bedacht door Rod Serling, die het destijds ook aan elkaar praatte. Er speelden bekende acteurs mee, zoals Charles Bronson, Carol Burnett, Robert Duvall, Ron Howard, Telly Savalas en Peter Falk.

Afgelopen zomer gaf Peele nog aan dat hij had getwijfeld of hij een nieuwe versie van de serie wilde produceren, omdat de lat zo hoog lag. "Wat de doorslag gaf, was dat het ons een kans zou geven om Serlings missie door te zetten", zei de filmregisseur in een interview met Variety.

Embed from Getty Images
Jordan Peele

"Als we het met respect naar hem maken, kunnen we een serie neerzetten die nodig is op dit moment. Want The Twilight Zone is altijd een programma geweest dat ons naar onszelf doet kijken, en de samenleving een spiegel voorhoudt". De nieuwe The Twilight Zone gaat in de VS komende winter van start.
Vorige aflevering
The Bewitchin' Pool
05x36
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
Big Little Lies actrice Nicole Kidman werkt aan een nieuwe serie voor Amazon. De serie is gebaseerd op het aankomende boek van Janelle Brown, Pretty Things.
Vandaag, 15:00
Het derde seizoen van Fauda verschijnt in april op Netflix, de eerste beelden van het nieuwste seizoen zijn nu te bekijken.
Vandaag, 14:00
De eerste veertien seizoenen van Criminal Minds verschijnen in April bij Amazon. De serie is ook te zien bij Ziggo en tot 6 april bij Videoland.
Vandaag, 13:00
De Canadese komedieserie Kim's Convenience van CBC is verlengd met een vijfde en zesde seizoen.
Vandaag, 12:00
Snowpiercer ging oorspronkelijk 31 mei in première, maar TNT heeft nu aangekondigd dat de serie al eerder in première gaat.
Vandaag, 11:00
1