Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Tomorrow People maakt zich klaar voor maandag

Zoals bekend verhuist The Tomorrow People vanaf volgende week naar maandag. Om dat aan een groter publiek bekend te maken, gaf The CW twee castleden de taak om speciale promo's te filmen.

Mark Pellegrino (Jedekiah) en Madeleine Mantock (Astrid) bevinden zich in de video in een nagelbijtende confrontatie en Jedekiah ondervraagt Astrid. Hij wil weten waar de Tomorrow People zich schuilhouden en hij deinst niet terug voor zwaardere maatregelen.

Deze promotie is hard nodig, want The Tomorrow People is een van de series die, volgens insiders, wellicht gecanceld wordt door The CW. De zender hoopt nu dat de serie een groter publiek weet te vinden op maandag en dat de serie op die dag beter presteert.

Uitvoerend producent Phil Klemmer vertelde onlangs nog dat hij ''het spannend vond om op maandagavond een statement te maken. Wij doen een aantal guerrilla-campagnes en promo's, die wij tussen de scènes door hebben opgenomen. Wij hopen dat het nieuws zo bekend wordt en ik heb het gevoel dat onze fans superloyaal zijn en dat zij, en hopelijk hun vrienden, met ons mee verhuizen naar de maandag'', aldus Klemmer.

Zullen jullie ook met The Tomorrow People mee verhuizen naar maandag?

Video on youtube
)
Vorige aflevering
Son of Man
Son of Man
01x22
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_JanWillemK
13 maa 2014 20:51 -
Het zal ongetwijfeld een goed idee zijn in hun ogen maar de mensen zullen dan halverwge het 1e seizoen terecht komen. Ikzelf heb de serie niet gezien maar mensen ik zou zelf ook niet beginnen met een serie die al halverwege is.
Reageer
avatar_JanWillemK
13 maa 2014 20:54 -
** Poging 2.
Het zal ongetwijfeld een goed idee zijn in hun ogen maar de mensen zullen dan halverwge het 1e seizoen terecht komen. Ikzelf heb de serie niet gezien maar de meeste mensen zullen niet beginnen met een serie die al halverwege is. Als ze het wel doen dan missen ze een stuk verhaal.
Reageer
avatar_JessicaD
13 maa 2014 21:49 -
Ik verhuis mee! Volg het al sinds het begin en geniet van elke aflevering. Het leek voorspelbaar te worden en toen opeens bleken we gewoon op het verkeerde been te zijn gezet. Erg leuk =). Wel jammer van de Amellwednesdays.
Reageer
avatar_kwebbel1979
13 maa 2014 22:26 -
Zeker weten dat ik mee verhuis
Reageer
avatar_anonymous
14 maa 2014 18:32 -
Ik kijk ook gewoon hoor,, maar vraag me af of je hier nieuwe kijkers mee trekt.
Reageer
The Tomorrow People (US)