The Strain

7.6 / 10
43 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

The Strain vernieuwd met een vierde en laatste seizoen

FX heeft de horrorserie The Strain vernieuwd met een vierde seizoen die tevens het laatste zal zijn. The Strain ging in juli 2014 in première en het was oorspronkelijk bedoeld als een driejarig project.

Uitvoerend producent Carlton Cuse legt uit: “Het is een waar genot om te werken bij FX waar creatieve bedoelingen altijd eerst komen. Ons oorspronkelijke plan was voor een serie van drie jaar. Toen we het verhaal eenmaal begonnen te vertellen is dat uitgebreid naar meer. Toen we klaar waren met het schrijven van het derde seizoen keken Guillermo, Chuck en ik naar het resterende verhaal en we voelden dat het verhaal gebaat zou zijn met nog één seizoen. We hebben een fantastisch plan voor een spannend en climaxvol vierde seizoen. We zijn heel dankbaar voor de ondersteuning die FX heeft voor onze visie en ons de mogelijkheid heeft gegeven om het einde van de serie in ons eigen tijdschema te maken.”

FX president van originele programmering Nick Grad vulde aan: “We willen Carlton Cuse, Guillermo del Tor, Chuck Hogan, hun creatieve team alsmede de fantastische cast oprecht bedanken voor drie spannende seizoenen van The Strain. Hoewel we verdrietig zijn om het te zien gaan, steunen wij de manier waarop zij een dramatische einde willen maken aan het vierde seizoen volledig.”

Op dit moment is het derde seizoen in volle gang en zal op 30 oktober 2016 de seizoensfinale worden uitgezonden. In 2017 zal het vierde en allerlaatste seizoen worden uitgezonden.

Ben je blij met een vierde seizoen die zal eindigen op een manier waarop de makers het bedoeld hebben?


Vorige aflevering
The Last Stand
The Last Stand
04x10
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_mrkm50
29 sep 2016 22:53 -
Laat maar komen.
Reageer
avatar_michaeljackson
01 okt 2016 11:58 -
ik ben heel blij dat ze het op HUN manier mogen eindigen en niet doorgaan totdat ze een keer gecansseled gaan worden dus dit vind ik inderdaad goed nieuws ook al moet ik nog steeds seizoen 2 zien lol.
Reageer

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56