Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

The Strain vernieuwd met een vierde en laatste seizoen

FX heeft de horrorserie The Strain vernieuwd met een vierde seizoen die tevens het laatste zal zijn. The Strain ging in juli 2014 in première en het was oorspronkelijk bedoeld als een driejarig project.

Uitvoerend producent Carlton Cuse legt uit: “Het is een waar genot om te werken bij FX waar creatieve bedoelingen altijd eerst komen. Ons oorspronkelijke plan was voor een serie van drie jaar. Toen we het verhaal eenmaal begonnen te vertellen is dat uitgebreid naar meer. Toen we klaar waren met het schrijven van het derde seizoen keken Guillermo, Chuck en ik naar het resterende verhaal en we voelden dat het verhaal gebaat zou zijn met nog één seizoen. We hebben een fantastisch plan voor een spannend en climaxvol vierde seizoen. We zijn heel dankbaar voor de ondersteuning die FX heeft voor onze visie en ons de mogelijkheid heeft gegeven om het einde van de serie in ons eigen tijdschema te maken.”

FX president van originele programmering Nick Grad vulde aan: “We willen Carlton Cuse, Guillermo del Tor, Chuck Hogan, hun creatieve team alsmede de fantastische cast oprecht bedanken voor drie spannende seizoenen van The Strain. Hoewel we verdrietig zijn om het te zien gaan, steunen wij de manier waarop zij een dramatische einde willen maken aan het vierde seizoen volledig.”

Op dit moment is het derde seizoen in volle gang en zal op 30 oktober 2016 de seizoensfinale worden uitgezonden. In 2017 zal het vierde en allerlaatste seizoen worden uitgezonden.

Ben je blij met een vierde seizoen die zal eindigen op een manier waarop de makers het bedoeld hebben?


Vorige aflevering
The Last Stand
The Last Stand
04x10
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_mrkm50
29 sep 2016 22:53 -
Laat maar komen.
Reageer
avatar_seriefan90
01 okt 2016 11:58 -
ik ben heel blij dat ze het op HUN manier mogen eindigen en niet doorgaan totdat ze een keer gecansseled gaan worden dus dit vind ik inderdaad goed nieuws ook al moet ik nog steeds seizoen 2 zien lol.
Reageer
The Strain