The Sopranos

8.6 / 10
58 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 5, Aflevering 12

Long Term Parking

De FBI ontdekt nieuw bewijsmateriaal en aarzelt niet om de druk op Adriana op te voeren. Adriana laat zich vermurwen en probeert Christopher ervan te overtuigen om samen met haar in het getuigenbeschermingsprogramma te stappen. Tony en Carmela beleggen een lunchafspraak om een eventuele verzoening te bespreken. Eén van de voorwaarden is een nieuw vastgoedproject voor Carmela. Johnny Sack stelt Tony voor een ultimatum, maar die is niet van plan om zijn neef zomaar op te geven.
Gastrollen:
John Ventimiglia(Artie Bucco), Vincent Curatola(Johnny 'Sack' Sacramoni), Steve Buscemi(Tony Blundetto), Frank Vincent(Phil Leotardo), Joseph R. GannascoliMatt ServittoKaren YoungLeslie BegaRay AbruzzoTony SiragusaFelicity LaFortuneJelani Jeffries(Sea Scout #1), Arthur J. NascarellaFrank Albanese(Uncle Pat), Patty McCormack(Liz La Cerva), Nick E. Tarabay(Matush), Chris Caldovino(Billy Leotardo), Vinny Vella(Jimmy Petrille), Frankie Valli(Rusty Millio), Nick Annunziata(Eddie Pietro)
Auteur:
Nog onbekend
Regisseur:
Nog onbekend
Uitgezonden op:
23 Mei 2004, 21:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Sopranos