Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Simpsons kritisch over Donald Trump

Het team van The Simpsons heeft weer een doel gevonden om de pijlen op te richten: president Donald Trump van Amerika. In het zojuist gepresenteerde A Tale of Two Trumps denkt de 'opperbevelhebber' na over sommige van zijn levenskeuzes.

Uittredende stafleden, Vladimir Poetin en het boek Fire and Fury van schrijver Michael Wolff maken allemaal hun opwachting in de video die vrijdag is uitgebracht in Amerika.

Het personeel van het Witte Huis vertrekt via een speciale uitgang voor ontslagen personeel. We zien ook een bevende president, die een nachtmerrie heeft door kranten lezen te met teksten als 'Putin Names Self Secretary of State' en 'Trump Tweets Actual Fact By Mistake'.

Een ontwaakte Trump gaat naar een spiegel. Hij dwingt zichzelf tot zelfbevestigingen, waaronder: "Ik ben niet honderd procent consistent". De nieuw gevonden moed door die waarheden zet hem ertoe aan de Russische leider te bellen en hem een "kleine, kale fascist" te noemen.

The Simpsons is een Amerikaanse animatieserie, ontwikkeld door Matt Groening. De serie heeft sinds zijn debuut in 1989 vele prijzen gewonnen waaronder Emmy Awards en Peabody Awards. De serie wordt uitgezonden door FOX en is inmiddels bezig met het 29e seizoen.


Vorige aflevering
Night of the Living Wage
Night of the Living Wage
35x14
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Simpsons