The Secret World of Alex Mack

8,0 / 10
30 min
Sciencefiction, Fantasy, Kinder
Volg deze serie
8,0 / 10
4seizoenen/79afleveringen/1994 - 2018 
NetwerkNickelodeon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:30 min19942018 (Beëindigd)
Netwerk:Nickelodeon
The Secret World of Alex Mack is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 1 oktober 1994.

Op haar eerste dag in Junior High, werd Alexandra Mack per ongeluk overgoten door een mysterieuze chemische stof genaamd GC-161 en dit veranderde haar leven voorgoed. Nu is Alex de enige middelbare school student (waar zij van weet) die elektriciteit uit haar vingertoppen kan zappen, veranderen kan in een blub goo, en zelfs anderen mee kan laten veranderen door ze aan te raken. Maar het hebben van krachten is niet alleen maar plezier. Het bedrijf dat het stofje maakt weet dat er een kind is overspoeld met GC-161 en proberen nu alles op alles te zetten om haar te vinden. Alex moet haar krachten dus geheim houden, maar dat is niet altijd even makkelijk als ze opeens begint te gloeien. Met behulp van haar beste vriend Ray en haar zus Annie komt ze een heel eind.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 26
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 20
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Secret World of Alex Mack.
The Secret World of Alex Mack