The Royals

7.9 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Royals binnenkort te zien bij FOX

Het tweede seizoen van de Amerikaanse dramaserie The Royals zal binnenkort wekelijks te bekijken zijn bij FOX.

FOX gaat vanaf 16 september wekelijks twee afleveringen uitzenden van het tweede seizoen van The Royals. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen. Elizabeth Hurley (Marvel's Runaways) speelt de koningin in de serie, die in 2015 in première ging en in 2018 werd beëindigd met een vierde seizoen.

In The Royals wordt een fictieve, maar hedendaagse, Britse koninklijke familie gevolgd. De familie leeft een luxe leven, maar hebben ook vele verplichtingen en een intense publieke controle. De serie werd licht afgeleid op het boek Falling for Hamlet van Michelle Ray.

Vorige aflevering
With Mirth In Funeral And With Dirge In Marriage
With Mirth In Funeral And With Dirge In Marriage
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03