Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Dramaserie The Royals met Elizabeth Hurley stopgezet

De Amerikaanse dramaserie The Royals houdt na het al afgelopen vierde seizoen op bij E!. De zender maakte bekend niet verder te gaan met de serie, de enige dramaserie die het nog uitzond.

Volgens de Amerikaanse site Deadline probeert de productiemaatschappij achter The Royals, Lionsgate, de serie elders onder te brengen. Het bedrijf denkt dat er, gezien de aandacht van het huwelijk van prins Harry met de Amerikaanse actrice Meghan Markle, nog genoeg animo is voor meer seizoenen van de koninklijke serie.

In The Royals speelt Elizabeth Hurley Helena Henstridge, de koningin van Engeland, die samen met haar familieleden geniet van het luxe leven van de koninklijke familie. De Britse actrice heeft de afgelopen jaren vaak benadrukt dat Helena niet gebaseerd is op de echte Britse koningin Elizabeth.

Video on youtube
Vorige aflevering
With Mirth in Funeral and With Dirge in Marriage
With Mirth in Funeral and With Dirge in Marriage
04x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Tamino
26 Mei 2020 21:29 -
Hopelijk neemt iemand deze serie over ik denk aan netflix of HBO
Reageer
avatar_Conchita1971
08 jan 2021 14:15 -
Ik vond dit echt een heerlijke serie, en hoop dat er toch nog een nieuw seizoen komt, er zijn nog iets te veel open eindjes
Reageer
avatar_wyllies
10 jan 2021 16:49 -
Ik zou graag meer zien van deze serie hoop echt dat er nog meer seizoenen komen.Het einde had ik meer van verwacht al hoewel ze nog wel verder kunnen nu met dit einde.Ik hoop echt dat Netflix het gaat overnemen
Reageer
The Royals