Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Prime Video bestelt remakeserie van The Office UK met vrouwelijke hoofdrol

Prime Video maakt van The Office UK een nieuwe vrouwelijke komedie met stand-up Felicity Ward in de rol die Ricky Gervais voor het eerst beroemd maakte.

Gervais' David Brent wordt in de serie Hannah Howard, waarbij Ward haar eigen draai geeft aan slecht teammanagement bij verpakkingsbedrijf Flinley Craddick. Wanneer ze van het hoofdkantoor te horen krijgt dat haar filiaal wordt gesloten en iedereen thuis moet werken, gaat ze over tot overleving en maakt ze beloftes die ze niet kan nakomen om haar 'werkfamilie' bij elkaar te houden.



Ward (foto) is vooral bekend als stand-up en van ABC series Spicks and Specks (2014) en Wakefield.

De aanvullende cast bestaat uit Edith Poor (The Lord of the Rings: The Rings of Power), Steen Raskopoulos (The Duchess), Shari Sebbens (The Heights (AU)), Josh Thomson (Young Rock), Jonny Brugh (Mystic), Pallavi Sharda (The Twelve), Susan Ling Young (Reckoning), Raj Labade, Lucy Schmit (Legend of the Seeker) en Firass Dirani (Underbelly).

Dit is de dertiende remake van de serie en de eerste met een vrouwelijke hoofdrol. In de VS is de Michael Scott van Steve Carrell een van de bekendste personages van de sitcom. Er zijn eerder remakes geweest in Frankrijk, Canada, Chili, Israël, het Midden-Oosten en Polen, waar zojuist een derde seizoen is besteld.

The Office: Australia wordt in 2024 wereldwijd gelanceerd op Prime Video (exclusief de VS). BBC Studios Australia and New Zealand en Bunya Entertainment zijn verbonden aan de achtdelige serie. In juni zal er begonnen worden met het filmen voor de serie in Sydney, Australië, wat acht weken in beslag zal nemen.

"We zijn verheugd om een van de grootste comedy franchises ooit gemaakt naar Prime Video klanten in Australië en de rest van de wereld te brengen," zei Sarah Christie, Senior Development Executive Prime Video Australia. "Het is een eer om de internationale comedy-erfenis van The Office UK lokaal voort te zetten en tegelijkertijd nieuwe, typisch Australische personages te introduceren. We kunnen niet wachten tot het publiek kennismaakt met Hannah Howard, de eerste vrouwelijke baas die The Office heeft verkend."

Gervais, die samen met Stephen Merchant de originele BBC-serie creëerde, voegde daaraan toe: "Ik ben erg enthousiast over de Australische remake van mijn kleine serie van rond de eeuwwisseling. De kantoorpolitiek is in twintig jaar wel wat veranderd, dus ik kan niet wachten om te zien hoe ze een hedendaagse David Brent navigeren."
Vorige aflevering
Interview
Interview
02x06
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Office UK