Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Steve Carell eerder uit The Office

Steve Carell, speelt Micheal, zal de serie The Office eerder verlaten dan verwacht. Het personage van Carell zal de serie namelijk een maand voor het einde verlaten. "Steve krijgt een aantal afleveringen die zijn vertrek aankondigen en dramatiseren." Zo laat de producent weten. "Dan zijn er nog zo'n vier afleveringen die gaan over wat er gebeurt als de manager is vertrokken en de chaos die dan ontstaat op kantoor."

Er is voor deze weg gekozen omdat ze de tweede helft van het seizoen niet wilde laten draaien om het vertrek van Michael. Het is nog onduidelijk of er aan het einde van het seizoen al een nieuwe manager gevonden is. Maar er wordt gekeken naar interne en externe kandidaten, wat code is voor gastrollen. Zo heeft Kathy Bates bijvoorbeeld bevestigd dat ze te zien zal zijn in een aantal nieuwe afleveringen.
Ook Kelly, gespeeld door Mindy Kaling, aast op de nieuw vrijgekomen positie aan de top. Daarnaast lijken Dwight, Darryl en Andy ook nog in de running. Over Carell zei de producent nog dat hij toch een beetje emotioneel lijkt over zijn vertrek uit de serie.

Het zesde seizoen van The Office is elke maandag t/m vrijdag te zien om 20.35 uur bij Comedy Central.

Bron: comedycentral.nl
Vorige aflevering
Finale
Finale
09x23
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Office