Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Newsroom vernieuwd met derde en laatste seizoen

De met een Emmy® bekroonde HBO drama serie The Newsroom zal deze lente beginnen met de productie van zijn derde en laatste seizoen. Het laatste seizoen zal deze herfst in première gaan. Dit werd vandaag aangekondigd door Michael Lombardo, president van programmering bij HBO.

"The Newsroom is een klassiek voorbeeld van Aaron Sorkin – slim, meeslepend en zet aan tot nadenken, " zei Lombardo. "Ik weer zeker dat dit afscheidsseizoen één is om te onthouden".

The Newsroom is gecreëerd door showrunner Aaron Sorkin (Oscar® winnaar voor het schrijven van The Social Network en uitvoerend producent en bedenker van meermalig Emmy® winnaar The West Wing). The Newsroom volgt de leden van een kabelnetwerk nieuwsteam. Paul Lieberstein zal zich als uitvoerend producent bij terugkerende uitvoerend producenten Sorkin, Scott Rudin en Alan Poul voegen.
Vorige aflevering
What Kind of Day Has It Been?
What Kind of Day Has It Been?
03x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_rickii
14 jan 2014 23:41 -
Ik denk dat 3 seizoenen ook wel genoeg is voor deze serie.
Alleen HBO stopt wel met veel series. in december treme en in de zomer boardwalk empire, the newsroom, true blood. Ben benieuwd wat er allemaal voor terug komt.
Reageer
The Newsroom