The Newsroom

8.1 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 8

The Blackout Part I: Tragedy Porn

Voor Will en Mac zit er niets anders op dan hun principes te laten voor wat ze zijn. Als ze het Republikeinse debat voor hun camera's willen halen, moeten ze kijkcijfers kunnen voorstellen. Will neemt een auditie af van een onwaarschijnlijke schrijver, Brian Brenner, om een all-access profiel te pennen. Sloan heeft er moeite mee dat ze zo weinig tijd krijgt om te rapporteren over een belangrijke financiele crisis. Charlie ontdekt de identiteit van een klokkenluider bij de NSA. Neal probeert een internetvalstrik aan de man te brengen.
Gastrollen:
Adina PorterChris ChalkAlison BeckerTerry CrewsWynn EverettChris MessinaDavid Krumholtz(Rabbi Gil), Paul Schneider(Mike Painter (Season 1)), Jane FondaChasty BallesterosStephen HendersonMargaret JudsonYutopia Essex
Auteur:
Regisseur:
Lesli Linka Glatter
Uitgezonden op:
12 augustus 2012, 22:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst