The Newsroom

8.1 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Seizoen 1, Aflevering 10

The Greater Fool

In de slotaflevering van het seizoen komt Wills toekomst bij ACN op de helling te staan door een weinig fraaie onthulling. Jim en Maggie bereiken een kruispunt in hun relatie. Sloan overweegt een nieuwe werkaanbieding. In de finale aflevering van het eerste seizoen komt Nina Howard verrassend uit de hoek door Mac een onthulling te doen die hard aankomt. Jim en Maggie bereiken een kruispunt in hun relatie. Sloan overweegt een nieuwe werkaanbieding. Neal gebruikt zijn internet alter ego om een bedreiging uit te lokken. Will, Mac en Charlie confronteren Leona en Reese tijdens een gespannen lunchvergadering.
Gastrollen:
Kenneth Choi(Howard Han), Adina PorterAngela SargeantHope DavisChris ChalkTerry CrewsKelen ColemanChris MessinaJane FondaStephen Henderson
Auteur:
Regisseur:
Greg Mottola
Uitgezonden op:
26 augustus 2012, 22:00
Reacties (0)
Er zijn nog geen reacties geplaatst