Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Mysteries of Laura krijgt volledig seizoen

De Amerikaanse remake van de Spaanse serie Los Misterios de Laura (bij ons beter bekend als Rechercheur Ria), The Mysteries of Laura, krijgt er negen afleveringen bij en komt daarmee rond de twintig afleveringen. Ondanks alle kritieken die de serie krijgt, sluit het zich aan bij How to Get Away with Murder en Black-ish (ABC), Gotham (Fox), The Flash en Jane the Virgin (the CW), Stalker, Scorpion, Madam Secretary en NCIS: New Orleans (CBS) die al eerder volledige seizoenen kregen.

The Mysteries of Laura met in de hoofdrol Debra Messing (Will & Grace, Smash) gaat over een 'bijna' single moeder die balans probeert te vinden tussen haar leven thuis, met een tweeling, en haar baan als detective in New York. Daar komt bij dat ze dus ook nog in scheiding ligt met haar man en laat dat nou net haar baas zijn (Josh Lucas, Life as We Know it).

De serie ontvangt matige kritieken. ''De serie is gedateerd, zowel als politieserie als serie over het leven van een single moeder,'' is een genoemde kritieken op Rotten Tomatoes.

Wat vind jij van deze serie?
Vorige aflevering
The Mystery of the End of Watch
The Mystery of the End of Watch
02x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Mysteries of Laura