The Mysteries of Laura

7.6 / 10
43 min
Misdaad, Drama, Mysterie, Komedie
Volg deze serie
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Mysteries of Laura krijgt volledig seizoen

De Amerikaanse remake van de Spaanse serie Los Misterios de Laura (bij ons beter bekend als Rechercheur Ria), The Mysteries of Laura, krijgt er negen afleveringen bij en komt daarmee rond de twintig afleveringen. Ondanks alle kritieken die de serie krijgt, sluit het zich aan bij How to Get Away with Murder en Black-ish (ABC), Gotham (Fox), The Flash en Jane the Virgin (the CW), Stalker, Scorpion, Madam Secretary en NCIS: New Orleans (CBS) die al eerder volledige seizoenen kregen.

The Mysteries of Laura met in de hoofdrol Debra Messing (Will & Grace, Smash) gaat over een 'bijna' single moeder die balans probeert te vinden tussen haar leven thuis, met een tweeling, en haar baan als detective in New York. Daar komt bij dat ze dus ook nog in scheiding ligt met haar man en laat dat nou net haar baas zijn (Josh Lucas, Life as We Know it).

De serie ontvangt matige kritieken. ''De serie is gedateerd, zowel als politieserie als serie over het leven van een single moeder,'' is een genoemde kritieken op Rotten Tomatoes.

Wat vind jij van deze serie?
Vorige aflevering
The Mystery of the End of Watch
The Mystery of the End of Watch
02x16
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
Vandaag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van de Britse romantische fantasieserie A discovery of Witches verschijnt volgend jaar januari, het seizoen werd in 2018 besteld.
Vandaag, 12:00
Het productiebedrijf Bad Robot van J.J. Abrams bewerkt Untamed van Glennon Doyle tot een serie. Het boek werd dit jaar gepubliceerd.
Vandaag, 10:00
De film Stay Tuned uit 1992 wordt door AMC bewerkt tot een gelijknamige serie, afkomstig van Ian Goldberg en Richard Naing.
Vandaag, 09:00
De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Gisteren, 13:00