Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

BBC One cancelt The Musketeers, derde seizoen de laatste

Het derde seizoen, dat gepland staat om eind mei 2016 van start te gaan, zal het laatste zijn voor The Musketeers. BBC One heeft besloten niet verder te gaan met de helden uit het boek van Alexandere Dumas, De Drie Musketiers. Het derde seizoen werd al in februari 2015 aangekondigd en nu is duidelijk dat de aankomende tien afleveringen de allerlaatste zullen zijn.

“Seizoen drie van The Musketeers maakt de 30 uur serie compleet met ambitie en energie,” zegt uitvoerend producent Jessica Pope. “Het zit vol met actie en avontuur, plezier en drama vanaf de eerste opening secondes van aflevering één tot het bittere eind. Het zal een seizoen worden die de fans zal verblijden en alles zal samenkomen in de serie waarvan zij zijn gaan houden en zal groter in omvang zijn dan voorheen. Het was echt een voorrecht en een enorm vreugde om een fantastische brok aan entertainment te mogen produceren voor de BBC.”

Luke Pasqualino (D’Artagnan) vult aan: “Mijn Musketiers avontuur was werkelijk een ongelofelijke ervaring, die me altijd zal bijblijven. Ik heb een fantastische tijd gehad om deze mooie wereld te ontdekken met nog mooiere mensen. Ik voel me verdrietig om te zien dat er een eind aan komt maar ik ben er van overtuigd dat de fans met net zoveel plezier zullen kijken als wij het hadden om te maken. Grote dank aan diegene die de serie een plezierige reis hebben gemaakt en uiteraard gaat mijn dank uit naar de fans die de serie zagen voor alles dat het was.”

Is het terecht dat The Musketeers stoppen na slechts drie seizoenen?


Vorige aflevering
We Are the Garrison
We Are the Garrison
03x10
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_tweemaalh
12 apr 2016 13:55 -
Als ze het maar op een mooie manier af kunnen sluiten, dan vind ik het goed. Gelukkig mogen we nog een seizoen genieten :)
Reageer
avatar_anonymous
12 apr 2016 17:51 -
Zonde... genoot echt van deze serie. Maar beter op een goed moment af te sluiten dan door te draven en aan kijkplezier in te boeten;)
Reageer
avatar_Simba55
07 jun 2016 11:48 -
Jammer ik hou van deze heerlijke ontspannen series zoals Merlin en Musketiers ,is weer eens wat anders dan al die Marvel series die ik ook tegek vind maar waar wel tig verschillende en tig seizoenen van zijn .
Reageer
avatar_krillz
02 jul 2016 19:50 -
IK heb ervan genoten. Heel mooi einde!
Reageer
The Musketeers